Presentation

The project "Les Capucines A+B" is the construction of two residential chalets with 5 apartments per chalet. (3 1/2 - 4 1/2 - 5 1/2) rooms.

Location - The chalets are situated in Crans-Montana at 1'400 m from the center with its shops, banks, casino and close to the ski-lift station of "Violettes / Plaine-Morte". Very well served by the main road "la Combaz", with the chalets above it commanding an elevated position and enjoying, to the south, an unrestricted view over the Valais Alps. Thanks to their position, the chalets benefit from a quiet environment and a maximum sunshine.

Project design - The decision to build two small chalets with four to five apartments gives the complex a sense of intimacy and charm. The chalet-style architecture, with a saddleback roof, and with facades and balconies clad warmly in wood, conveys a typical mountain fell.
A high-qality construction, with peripheral parts embedded in the ground in concrete, wall lining to provide sound insulation between the apartments, and the technical parts executed in accordance with currently valid standards. All the material used are of top quality. The interior layout of the apartments has been designed to make maximum use of the space, while paying attention to the view and ensuring maximum confort.

Connexion